Hostinec u Boučků

Nabízíme vynikající českou kuchyni, kterou pro Vás připravuje z kvalitních surovin šéfkuchař Petr Ebel, který má dlouholetou praxi v rozmanitých pražských restauracích a hotelech. Se svým týmem připravuje denně různorodé polévky a hlavní jídla, která ke klasickému českému hostinci patří.

Menu ale není nikdy úplně stejné a aktuální nabídku píšeme denně křídou na tabuli. Občas se stává, že pro velký zájem bude vaše oblíbené jídlo na tabuli přeškrtnuto, ale nebojte se zeptat, je dost pravděpodobné, že ho šéfkuchař v kuchyni právě opět vaří...

V naší nabídce zpravidla nechybí borůvkové knedlíky, vepřo-knedlo-zelo a luxusní svíčková. Hojně také využíváme v přípravě pokrmů místní bylinky od Lídy Vondrové ze Sněhova (bylinkyzraje.cz) a pečeme domácí koláč.

Rádi si však občas „vyhodíme z kopýtka“ a ke stálé nabídce s chutí připravujeme i pokrmy zahraniční kuchyně. Petr Ebel (díky své zálibě v cestování a zkoušení různých koření) dokáže vykouzlit autentická indická, mexická nebo thajská jídla.  Tato kouzla si však schováváme na období mimo hlavní sezonu.

Rádi pro vás připravíme jídlo na objednávku (pečená vepřová kolena, žebra, zvěřinu, tatarák, ...), uspořádáme pro Vás večírky, oslavy všech druhů, firemní akce...

Rezervujte si své místo u nás! 

 

V hlavní sezóně (zhruba od Velikonoc do konce září), kdy je hostinec velmi vytížen, se čekací doba na jídlo může prodloužit… nejsme líní, pomalí ani neochotní, ale velikost kuchyně je vzhledem k starobylé architektuře omezená, mějte prosím trpělivost, děkujeme.

I v zimě u nás bude živo! Připravujeme zajímavý program, můžete se těšit na komorní koncerty, scénická čtení, divadelní představení a besedy se zajímavými osobnostmi.

Jaká je naše kapacita? Hostinec samotný obsahuje zhruba 32 míst k sezení, přilehlá Vinárna, kterou využíváme jako alternativní prostor pro posezení při nepřízni počasí nebo pro uzavřené společnosti skrývá dalších 35 míst. Venkovní zahrádka nabízí zhruba 80 míst k sezení.

 

Od září 2019 čepujeme vlastní světlý ležák B12, který byl uvařen dle naší soukromé receptury v pivovaru Cvikov.

Více o pivu B12

Šéfkuchař Petr Ebel

Petr Ebel má dlouholetou praxi v kvalitních pražských restauracích. Se svým týmem připravuje denně rozmanité polévky a hlavní jídla, která ke klasickému českému hostinci patří. Petr Ebel má navíc bohaté zkušenosti také se zahraniční kuchyní, takže přání na přípravu indických, thajských nebo mexických hostin je po předchozí domluvě možné proměnit ve skutečnost a nebudete litovat!

 

 

Napsali o nás

 

Hostinec u Boučků Vám nabízí vynikající českou kuchyni, svatební hostiny, večírky, oslavy všech druhů, firemní akce.

 

Otevírací doba

út 11:00 - 20:00 hod.

Rezervace

+420 728 570 958

Adresa

Vranové 1.díl 12, Malá Skála

 

Platba možná v hotovosti i platební kartou, stravenky nepřijímáme.

Hostinec U Boučků, Malá Skála

Vynikající česká kuchyně, kteru pro Vás připravujeme z kvalitních surovin

Boučkův statek, Maloskalská galerie Josefa Jíry

 

Tešíme se na Vaši návštěvu!